nieuws

JLL start nieuw traineeprogramma

Geen categorie

JLL is deze maand van start gegaan met zijn traineeprogramma. Het traineeship bestaat uit een eenjarig programma voor werknemers met maximaal twee jaar werkervaring.

Het programma richt zich op de ontwikkeling van zowel kennis als vaardigheid. De trainees worden gedurende het programma begeleid door een mentor. 

De kandidaten die dit jaar deelnemen aan het traineeship van JLL zijn Daan de Blok van de afdeling Agency Offices Utrecht, Didi Brinke van JLL’s dochteronderneming Tétris, Roeland Derichs van de afdeling Capital Markets, Martijn Dijkstra van de afdeling Agency Offices Rotterdam, Joanne Groot Kormelinck van de afdeling Capital Markets, Ivo Huiser van de afdeling Agency Offices Amsterdam, Thomas Kal van de afdeling Research Advisory, Naomi Koppens van de afdeling Agency Offices Eindhoven, Iris Lambregts van de afdeling Taxaties, Erwin Langbroek van de afdeling Property & Asset Management, Jelle van der Leck van de afdeling Taxaties, Thijs Ploumen van de afdeling Capital Markets Industrial & Logistics, Yanti Rabelink van de afdeling Agency Offices Utrecht, Maartje Smallenbroek van de afdeling Marketing, Communicatie & PR en Jeffrey Verburg van de afdeling Taxaties.

Reageer op dit artikel