nieuws

Genomineerden voor Vastgoedvrouw van het jaar

Geen categorie

Op donderdag 17 november wordt de Vastgoedvrouw van het jaar 2016 verkozen.

De jury, bestaande uit Martine Gründemann MRE, directeur G&S Vastgoed en Vastgoedvrouw 2015, ir. Sechmet Bötger, architect Innerarchitecture en Cornélie Arnouts MRE MRICS, advocaat Boekel, heeft drie kandidaten geselecteerd die in aanmerking komen voor de Award van Vastgoedvrouw 2016:

• Eefje Voogd, directeur Eefje Voogd Makelaardij, Makelaar/ taxateur o.z. en consultant (nieuwbouw) projecten.

• Josja van der Veer, Gebiedsontwikkelaar & Stadsgeograaf, VU Campus, Vrije Universiteit Amsterdam.

• Marieke Mentink | Adjunct-directeur Dura Vermeer, voorzitter Stichting Vastgoedrapportage Twente.

De profielen van de kandidaten kunt u vinden op www.DWIRE.nl. Naast DWIRE-leden kunnen alle dames en heren die werkzaam zijn in het (commerciële) vastgoed zijn of haar stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met 15 november via www.DWIRE.nl.

Reageer op dit artikel