nieuws

Genomineerden NRW Scriptieprijs 2017 bekend

Geen categorie

De drie kanshebbers voor de NRW Scriptieprijs zijn bekend. De commissie Research & Educatie van NRW heeft alle ingezonden Masterscripties uit het studiejaar 2015-2016 beoordeeld en een shortlist samengesteld.

Genomineerd zijn: Koen Janssen met zijn scriptie De toekomst van het wijkwinkelcentrum (Economische Geografie, Universiteit Utrecht); Marius Rob, Product availability as an omnichannel coordination strategy (Real Estate Management & Development, Universiteit Eindhoven); en Mitchell Voss, Retailing in tough economic times: The impact of  recessionary shocks on discounters’ succes ( Accountancy, Universiteit Tilburg).

De winnaar van de NRW Scriptieprijs zal op dinsdag 24 januari 2017 bekend worden gemaakt tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van NRW. De winnaar ontvangt een prijs met een totaalwaarde van 2.500 euro. Ook de onderwijsinstelling van de winnende scriptie ontvangt een prijs van 2.500 euro voor onderwijsdoeleinden.

Reageer op dit artikel