nieuws

Dick van den Oever naar ASR Vastgoed Vermogensbeheer

Geen categorie

Dick van den Oever (53) is in dienst getreden bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Hij neemt de functie van managing director Landelijk Vastgoed over van Erik Somsen, die met pensioen is gegaan.

Van den Oever is verantwoordelijk voor de landelijk vastgoedportefeuille van ASR van circa 35.000 hectare.

Hij was sinds 2007 werkzaam bij Rabo Farm als oprichter en ceo. In zijn nieuwe functie is hij lid van het managementteam en verantwoordelijk voor de portefeuille landelijk vastgoed. Deze portefeuille bestaat voornamelijk uit landbouwgrond, maar ook uit een aantal landgoederen en bossen met een gezamenlijke waarde van circa 1,2 miljard euro.

Dick Gort, ceo van ASR Vastgoed Vermogensbeheer: ‘Met Dick van den Oever hebben we de juiste persoon gevonden die naast zijn ervaring met beleggen ook ervaring en affiniteit heeft met de agrarische sector. Met zijn komst kunnen we verder werken aan de uitbouw van onze prachtige portefeuille.’

Reageer op dit artikel