nieuws

Cobouw Award voor Coen Hagendoorn Bouwgroep

Geen categorie

Coen Hagedoorn Bouwgroep heeft de Cobouw Award 2016 in de wacht gesleept en mag zich een jaar lang het best presterende bouwbedrijf van Nederland noemen.

Nederlands meest succesvolle bouwer van 2016 is een jong en dynamisch familiebedrijf. Het werd in 1974 opgericht en evolueerde in korte tijd van een traditionele aannemer in de renovatie- en onderhoudssector tot een allround bouwer, met een eigen ontwikkel- en vastgoedtak, twaalf vestigingen in het land en zo’n 400 personeelsleden.

De onderneming boekt prima resultaten. De cijfers over de afgelopen drie jaren: een bruto-omzet van 69 miljoen euro in 2013, die in 2014 steeg tot 86 miljoen en in 2015 de 100 miljoen euro bereikte. Circa 55 procent van de omzet komt volgens een eerdere verklaring van de directie uit renovatie, 45 procent uit nieuwbouw. De in 2013 behaalde winst van 1,7 miljoen euro werd vorig jaar verdubbeld tot 3,4 miljoen. In 2014 bedroeg het netto resultaat 1,4 miljoen euro.

Reageer op dit artikel