nieuws

Webinar: Big Data in Retail

Geen categorie

Technologie is onmisbaar geworden bij het beheren van winkelcentra. Kijk – om te weten hóe onmisbaar – op maandag 31 oktober 2016 vanaf 11.30 uur naar het webinar Big Data in Retail. Drie deskundigen uit het vastgoedvak vertellen over de technologie die zij gebruiken en wat zij verwachten van de nieuwe in de nabije toekomst.

Steeds meer technische middelen komen beschikbaar om de beleving van bezoekers van het winkelcentrum te verbeteren. Het inventariseren van passantenstromen, volgen van klanten binnen winkels en rechtstreeks contact leggen met de klant zijn slechts het begin van een nieuwe technische revolutie.

Wie zitten er aan tafel?
Edgar Majoor is verantwoordelijk voor Leasing en Acquisitie bij de nieuwe winkelvastgoedbeheerder Bright!, onderdeel van Meijer Realty Partners. Klaas Boekschoten is asset manager Commercial Real Estate & Shopping Centers bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Richard Gerritsen is regional director European Sales bij softwareleverancier Yardi Systems. Dit interactieve webinar wordt geleid door Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum. 

Meld je nu aan

Klaas van Boekschoten
Klaas Boekschoten is Asset Manager Commercial Real Estate Shopping Centers bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer. In die rol is hij verantwoordelijk voor het rendement van twee winkelfondsen van de institutionele belegger. Eerder was hij bij ASR als senior accountmanager verantwoordelijk voor 300 winkels en 4 winkelcentra (oude en nieuwe Passage in den Haag, In de Boogaard in Rijswijk en Linea Nova in Rotterdam). Hij is winnaar van de Yardi/vastgoedmarkt Young Talent Award 2015.

Richard Gerritsen
Richard Gerritsen is regional director European Sales bij softwareleverancier Yardi Systems, waar hij al ruim 13 jaar werkt. Hij is verantwoordelijk voor de uitrol van Yardi-software in Europa en de introductie van nieuwe modules, zoals die voor het beheer van woningen in de Nederlandse markt.  Eerder werkte hij bij Exact, asset management-softwareleverancier Magic Solutions en Usoft.

Edgar Majoor
Edgar Majoor is verantwoordelijk voor Leasing en Acquisitie bij de nieuwe winkelvastgoedbeheerder Bright!, onderdeel van Meijer Realty Partners. Hij maakte onlangs de overstap vanuit een positie als leasing manager bij Bilfinger. Daarvoor werkte hij al 10 jaar bij Epoc Retail, de rechtsvoorganger van Bright. Hij startte zijn carrière in 1999 bij WPM Planontwikkeling.

Reageer op dit artikel