nieuws

Vier Nederlandse partijen in race voor Mapic-award

Geen categorie

Drie Nederlandse winkelvastgoedbeleggers en een Nederlandse retailer dingen dit jaar mee naar een Mapic-award, te weten Redevco, Prowinko, het Frans-Nederlandse Unibail-Rodamco en Rituals.

Vier Nederlandse partijen in race voor Mapic-award

De prijzen worden tijdens winkelvastgoedbeurs Mapic in Cannes – die plaatsvindt tussen 16 en 18 november – uitgereikt. Er zijn vijftig partijen genomineerd in  twaalf categorieën. In de categorie beste binnenstedelijke winkelproject kunnen Prowinko en Redevco in de prijzen vallen met respectievelijk de projecten Le Toison d’Or in Brussel en Promenade Sainte-Catherine in Bordeaux.

Unibail-Rodamco heeft de meeste kans om de award voor beste nieuwe winkelcentrum te winnen. Van de zes finalisten is de Frans-Nederlandse ontwikkelende belegger met twee winkelcentra genomineerd, te weten Mall of Scandinavia in Stockholm en Polygone Rivièra in Cagnes-sur-Mer. Cosmeticaformule Rituals kan de prijs winnen voor beste mondiale expansie. Drie andere retailers waaronder het Britse Superdry zijn ook genomineerd. (MvL)

Reageer op dit artikel