nieuws

Vesteda koopt 84 appartementen in Purmerend

Geen categorie

Vesteda heeft een turnkey-overeenkomst gesloten met de Volendamse aannemer HSB voor de verwerving van 84 huurappartementen in Purmerend. Het project is gelegen in de wijk Wheermolen en betreft een ontwikkeling van BPD.

HSB heeft het plan technisch uitontwikkeld en realiseert het appartementencomplex genaamd Apollo. De bouw van Apollo start begin december van dit jaar en zal naar verwachting begin derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Het complex is tien verdiepingen hoog en kent twee-, drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte tussen de 54 en 115 m2. Alle appartementen hebben een balkon op het zuiden of zuid-oosten. Op maaiveld is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gereserveerd, de bergingen zijn op de begane grond gesitueerd. De appartementen worden in het middenhuursegment aangeboden. De appartementen liggen op loopafstand van het wijkwinkelcentrum en het station aan de lijn Amsterdam-Enkhuizen/Hoorn.

Pieter Knauff, director Acquisitions bij Vesteda: We zijn zeer enthousiast over dit project. Apollo is een goede aanvulling op de bestaande portefeuille van Vesteda in Purmerend. Het is een goed appartementencomplex met royale appartementen en prima buitenruimtes. Purmerend ligt dicht bij Amsterdam en midden in het groen. De huurmarkt voor woningen in het middensegment in Purmerend is sterk.’

 

Reageer op dit artikel