nieuws

Uitbreiding team Amvest

Geen categorie

Per 1 oktober zijn Thijs Berens (34) en Mark Esmeijer (45) gestart op de afdeling Investment Management van Amvest als respectievelijk Assetmanager en Transactiemanager.

Berens is verantwoordelijk voor het commercieel beleid en de realisatie van de doelstellingen van een deelportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). Hiervoor was hij zeven jaar werkzaam bij Deloitte Real Estate waar hij zich als manager bezig hield met vastgoed- en gebiedontwikkelingsvraagstukken. Berens begon zijn loopbaan bij DTZ.

 Esmeijer is verantwoordelijk voor de realisatie van transacties voor de woningbeleggingsfondsen die Amvest beheert. Hij was acht jaar werkzaam bij DELA Vastgoed in verschillende functies, waarvan de laatste drie jaar als manager business unit wonen. Daarvoor werkte hij  bij bloemenveiling Flora Holland als manager Vastgoed.

Reageer op dit artikel