nieuws

Starthub opent tweede vestiging in Amsterdam

Geen categorie

Aanbieder van flexplekken Starthub opent een tweede vestiging in Amsterdam.

Eind 2016 opent aan Wibautstraat 135 (Oost) een vestiging van 1.000 m2. Deze krijgt de naam Scalehub. Deze vestiging richt zich op post-start-ups en is 1.000 m2 groot, verdeeld over 28 turnkey kantoorruimtes en 20 werkplekken. Aan de Overtoom (West) was al Smarthub gevestigd, gericht op startende ondernemers. Hier worden ondersteunende diensten geboden, zoals een boekhouder, juridisch advies en een website. Vanaf 125 euro per maand kan je ‘lid’ worden. Flexas bemiddelde bij deze transactie.

Om Scalehub vorm en inhoud te geven gaat StartHub samenwerken met ondernemersorganisatie BrownCow. Deze samenwerking moet het aantal scale-ups in Nederland significant laten groeien. Het is de ambitie van ScaleHub en BrownCow om de komende 5 jaar 25 miljoen euro bij elkaar te brengen om de groei van scale-ups te faciliteiten.

Reageer op dit artikel