nieuws

Seminar over smart data

Geen categorie

Op woensdag 2 november organiseert Reasult het jaarlijkse Real Estate in Control-seminar. Dit jaar is het thema smart data.

Dit thema houdt zowel commerciële vastgoedbeleggers als woningcorporaties bezig. Er is enorm veel vastgoeddata. Maar hoe zeker zijn we over de kwaliteit van data? En doen we er wel genoeg mee? In dit seminar gaat het niet om ‘big data’ maar ‘smart data’. Tijdens dit seminar laten diverse prominente sprekers voorbeelden zien hoe zij omgaan met data binnen vastgoedorganisaties.

Aan het woord komen onder meer Dirk Brounen, professor Real Estate Economics Tias, Jan van den Hogen – head of Tenant Relationship Management Deka Immobilien, Maria Molenaar, bestuurder Woonstad Rotterdam, Ceel Elemans, sectormanager Public Sector ING en Marleen Bosma, head of Research Bouwinvest. Het seminar vindt plaats in het Naarderbos in Naarden.

Reageer op dit artikel