nieuws

Redevco koopt retailvastgoed Rouen

Geen categorie

De joint venture tussen Redevco en Hermes Investment Management heeft zijn eerste investering gedaan met de aankoop van winkelcentrum L’Espace du Palais in het Franse Rouen.

Het vastgoed in Rouen is overgenomen van een fonds dat geadviseerd werd door KKR en diens operationele partner Seefar. De prijs van de transactie is niet vrijgegeven. L’Espace du Palais omvat ongeveer 10.000 m2 winkelruimte met dertig units, waarin Fnac de grootste huurder is. De nieuwe eigenaar gaat het complex renoveren. Het doel is om het huidige gebouw nieuw leven in te blazen als onderdeel van een grootschalig renovatieplan voor het stadscentrum.

De volledige oplevering staat gepland voor 2019.  Rouen heeft een primair verzorgingsgebied van 480.000 inwoners in de omliggende regio Normandië, waar de inkomens hoger zijn dan het Franse nationale gemiddelde. Binnen Frankrijk staat de stad met een zeer goed-label op de twaalfde plek van Redevco’s ranglijst van City Attractiveness.

Reageer op dit artikel