nieuws

Nieuwe congreslocatie in Amsterdam van Postillion

Geen categorie

Postillion Hotels Nederland opent op 31 oktober 2016 een convention centre in Amsterdam. Locatie van deze nieuwe congresruimte is het terrein van de Kauwgomballenfabriek, vlak bij station Amsterdam Amstel.

Het Convention Centre, dat in de bestaande bouw van de Kauwgomballenfabriek is gevestigd, biedt plaats aan groepen tot 1.200 personen. In het najaar van 2017 opent Postillion Hotels op het terrein een volledig nieuw hotel met 256 kamers, een restaurant, een bar, een fitness en nog meer congresfaciliteiten.

Het Convention Centre beschikt over 17 moderne ruimtes die geschikt zijn voor het organiseren van kleine vergaderingen tot grote, meerdaagse conferenties, van productpresentaties tot beurzen, van bedrijfsfeesten tot diners. De grote plenaire zaal is 1.000 m2 met een aangrenzende 800 m2 tentoonstellingsruimte. 

Reageer op dit artikel