nieuws

Matt Damon bekijkt duurste huis van Brooklyn

Geen categorie

Filmster Matt Damon heeft zijn huis in Los Angeles te koop gezet en is op huizenjacht aan de andere kant van de VS, in Brooklyn, New York, meldt de New York Post.

Matt Damon bekijkt duurste huis van Brooklyn

Damon wil in het bijzonder in Brooklyn wonen aangezien daar de exclusieve school St. Ann’s staat. Het schoolgeld is tussen 34.000 en 41.000 dollar per jaar per kind, afhankelijk van de klas. Damon en zijn vrouw hebben drie dochters die ze hadden aangemeld voor het schooljaar 2016-2017, maar dat is niet gelukt door een teveel aan aanmeldingen. Het huis dat recentelijk hun aandacht heeft getrokken is een landhuis uit 1857 met vijftien slaapkamers en zestien badkamers. De laatste koper betaalde er in 1991 2,3 miljoen dollar voor. Hij heeft in het pand acht appartementen gemaakt, maar het kan in de oorspronkelijke staat hersteld worden. Met een vraagprijs van 40 miljoen dollar is het ’t duurste huis van Brooklyn. 

Reageer op dit artikel