nieuws

Logicor benoemt BNP RE tot propertymanager

Geen categorie

BNP Paribas Real Estate is geselecteerd om het propertymanagement uit te voeren voor Logicor in Duitsland. Het team van BNP Paribas Real Estate beheert 2,1 miljoen vierkante meter logistieke activa in Duitsland met inbegrip van meer dan 1 miljoen m2 in 34 woningcomplexen.

Met een aanwezigheid in 14 landen en 50 steden beheert de afdeling propertymanagement van BNP Paribas Real Estate meer dan 36,3 miljoen vierkante meter commercieel vastgoed. Logicor, het Europese logistieke platform van Blackstone, is een van de grootste vastgoedondernemingen in Europa met de nadruk op het eigendom en de exploitatie van de moderne logistieke en distributiefaciliteiten. Logicor bezit momenteel meer dan 13 miljoen vierkante meter ruimte verspreid over diverse Europese markten.

Reageer op dit artikel