nieuws

LCP opent kantoor in Eindhoven

Geen categorie

Logistics Capital Partners (LCP) heeft een kantoor geopend in Eindhoven om zijn aanwezigheid in Nederland te versterken en de activiteiten in de Benelux verder uit te breiden.

Justin van Esch treedt toe tot het bedrijf in de functie van asset- en development-manager. Hij is afkomstig van logistieke vastgoedbedrijf Goodman. Kristof Verstraeten, managing director van LCP: ‘De belangrijkste verantwoordelijkheden voor Justin van Esch worden het asset- en property-management van ons nieuw ontwikkelde distributiecentrum van Primark in Roosendaal samen met de ontwikkeling van ons Campus A58-terrein, met een oppervlakte van 21 hectare, dat een unieke mogelijkheid biedt voor grote e-commerce- en XXL magazijn-klanten.’

LCP werd begin 2015 opgericht door James Markby en Kristof Verstraeten. Markby was voorheen het hoofd van CBRE’s European Industrial & Logistics Investment-team. Verstraeten was afkomstig van Goodman waar hij commercial director Europe was en leiding gaf aan de development-, asset-management- en transaction-teams in elf Europese landen. In juli 2015 versterkte Andrea Benvenuti, afkomstig van Amazon, het bedrijf als partner en managing director Development & Construction. 

Reageer op dit artikel