nieuws

Laatste gelegenheid deelnemen Salary Survey

Geen categorie

De jaarlijkse Salary Survey onder vastgoedprofessionals sluit binnenkort.

Onder de invullers van de online enquête verloten we vijf Trendrapport-pakketten. Iedere winnaar krijgt twee gratis Vastgoedmarkt Trendrapporten (waarde: 400 euro) en kan daarbij kiezen uit al gepubliceerde of toekomstige edities.

Met de Salary Survey willen Vastgoedmarkt en onafhankelijk organisatieadviesbureau Berenschot inzicht krijgen in de arbeidsvoorwaarden van vastgoedprofessionals; trends en ontwikkelingen signaleren en vergelijkingen maken met de beloningen uit het verleden. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts vijf minuten. De resultaten vindt u terug in Vastgoedmarkt van december 2016. U kunt uw eigen arbeidsvoorwaarden dan vergelijken met die van uw collega’s bij andere organisaties. Klik hier om meteen te beginnen.

 

Reageer op dit artikel