nieuws

Interbuild bouwt in Brugge

Geen categorie

Interbuild, een Belgische dochtermaatschappij van BAM, heeft de opdracht verworven voor realisatie van een multifunctioneel complex in het stationsgebied van Brugge. Met de opdracht van Group GL is een bedrag gemoeid van 27 miljoen euro.

Het project omvat de bouw van 6.000 m2 kantoren met als huurder Proximus, een hotel met 111 kamers, 48 appartementen en een privé- en publieke parking. Voor dezelfde opdrachtgever realiseert Interbuild momenteel in het stationsgebied kantoren, appartementen en studentenhuisvesting met bijbehorende parking en inrichting van een plein.

De volgende fase sluit hier direct op aan en wordt eveneens gerealiseerd naar een ontwerp van het Antwerpse architectenbureau Crepain Binst Architecture. De werkzaamheden gaan onmiddellijk van start. Vanaf begin 2018 worden de eerste bouwdelen opgeleverd.

Reageer op dit artikel