nieuws

Heropening winkelcentrum Eggert in Purmerend

Geen categorie

Het winkelcentrum Eggert in Purmerend is na een ingrijpende verbouwing op 5 oktober heropend.

Wereldhave, eigenaar van het Eggert winkelcentrum, heeft het centrum een grote kwaliteitsimpuls gegeven. In 2013 werden de eerste werkzaamheden uitgevoerd en eind 2016 wordt de renovatie van het winkelcentrum afgerond. De totale oppervlakte van het centrum, circa 21.000 m2, is nagenoeg in zijn geheel vernieuwd met als resultaat een nieuw verblijfsplein met kinderspeelplaats, nieuwe faciliteiten en installaties, vernieuwde en gedraaide roltrappen, compleet nieuwe passages met gemoderniseerde vloeren en verhoogde plafonds en nieuwe entrees. Gedurende de hele periode van verbouwing is het winkelcentrum open gebleven voor bezoekers. De renovatie van het winkelcentrum trok nieuwe ondernemers en formules zoals H&M, Blokker, Jeans Centre, DIO, Big Bazar, Ziengs en Doppio Espresso. Daarnaast vernieuwden een groot aantal ondernemers hun winkel. Met de opening van acht nieuwe winkels wordt het afronden van de renovatie in oktober 2016 feestelijk gevierd. 

‘Wij zijn bijzonder trots op het resultaat van deze intensieve renovatie en de samenwerking met retailers en de gemeente Purmerend. Bij Wereldhave beschouwen wij winkelcentrum Eggert als een voorbeeld voor andere ontwikkelingsprojecten’, aldus Erik Schmit, managing director van Wereldhave Nederland. 

Reageer op dit artikel