nieuws

Bouwfonds IM heropent Beverhof Beverwijk

Geen categorie

Het ingrijpend gerenoveerde winkelcentrum de Beverhof in Beverwijk is officieel heropend. De nieuwe Beverhof heeft een omvang van 10.500 m2 winkeloppervlakte en is voor ongeveer 95 procent verhuurd.

De Beverhof is eigendom van Bouwfonds IM, de herontwikkeling is uitgevoerd door Webscon uit Nieuwegein. De aannemer was Van Wijnen Heerhugowaard. Het oudste overdekte winkelcentrum van Beverwijk en de regio IJmond heeft een totale gedaantewisseling ondergaan. Daarbij is de lay-out aangepast en is de ‘look & feel’ flink gemoderniseerd en verbeterd. De uitvoering  van de renovatie heeft een jaar in beslag genomen. Al die tijd bleef het centrum geopend voor het winkelend publiek.

Voor de resterende units wordt op dit moment onderhandeld met diverse kandidaten. Naast Albert Heijn en uiteenlopende speciaalzaken, is een van de nieuwe grote trekkers Deen Supermarkt. Wethouder Tim de Rudder van economische zaken sprak bij de opening lovend over de voortrekkersrol van de gerenoveerde Beverhof bij het upgraden van het gehele winkelgebied in het centrum van Beverwijk.

Reageer op dit artikel