nieuws

Van ’t Hof Rijnland opent vestiging Groningen

Geen categorie

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement heeft een nieuw kantoor geopend in Groningen vanwege uitbreiding van de portefeuille. Het is de vijfde vestiging van de vastgoedbeheerder.

Vanuit de vestiging aan de Zonnelaan 10 wordt het property management en verhuur van de Groningse portefeuille uitgevoerd. Het kantoor bevindt zich in Campus Zonnelaan met bijna 300 studentenkamers. De andere kantoren zijn gevestigd in Den Haag (Ypenburg en WTC Beatrixkwartier) Utrecht (Leidsche Rijn) en Zoetermeer (hoofdkantoor).

Lawrence Cadogan is aangesteld voor de dagelijkse leiding van het kantoor. Cadogan heeft recent zijn studie Sociale Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond, na eerder de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanze Hogeschool te hebben voltooid. Maurice Kuijten, commercieel directeur, zegt met meerdere institutionele beleggers in gesprek te zijn over uitbreiding van de beheerportefeuille in Groningen en omgeving. ‘Er wordt gesproken over zowel bestaande portefeuilles als nieuwbouwontwikkelingen.’

Reageer op dit artikel