nieuws

The Student Hotel naar Berlijn

Geen categorie

The Student Hotel Berlijn is de eerste Duitse toevoeging aan het inmiddels uit twaalf vestigingen bestaande portfolio van The Student Hotel. Het hotel dat in het centrum van de studentenhoofdstad Berlijn is gevestigd, komt tot stand in samenwerking met het European Student Housing Fund.

De 17.000 vierkante meter grote bouwplaats ligt aan de Alexanderstrasse, op een steenworp afstand van het beroemde Alexanderplatz in het Alexander Quartier. Het project wordt ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met Triton Development GmbH, beleggingsadviseur van het European Student Housing Fund. The Student Hotel Berlin voorziet de groeiende internationale studenten- en toeristensector van 457 nieuwe kamers. Het hotel opent in 2019.

The Student Hotel Group verhuurt momenteel meer dan 3.000 kamers in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Barcelona en Parijs en opent binnenkort haar deuren in Eindhoven, Maastricht, Florence en Bologna, met als doel om in 2020 een totaal aantal van 15.000 kamers te bereiken, dit door middel van aankoop en (nieuw)bouw in Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Groot-Brittannië.   

Reageer op dit artikel