nieuws

‘Technologie maakt makelaar niet overbodig’

Geen categorie

Technologie zal het vak van makelaar nooit geheel overnemen. Dat verzekerden drie deskundigen uit het makelaarsvak tijdens het Vastgoedmarkt-webinar ‘Technologie voor Makelaars’ op maandag 26 september 2016.

‘Technologie maakt makelaar niet overbodig’

Wie zitten er aan tafel? Wouter Stevens is director Agency bij de Nederlandse vestiging van vastgoedadviseur Savills. Flip van Overhagen is managing partner bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, een belangrijke zelfstandige speler op de regionale markt voor commercieel onroerend goed. Sven Bertens is Head of Research Advisory bij JLL en leidt in die rol het onderzoeksteam van de vastgoedadviseur.

> bekijk het webinar (45 minuten) helemaal onderaan deze pagina.

Wouter Stevens is director Agency bij de Nederlandse vestiging van de Britse vastgoedadviseur Savills. Hij is één van de groeiende groep adviseurs in de vastgoedsector werd opgeleid tot hotelier aan de Hotelschool in Den Haag. Hij startte zijn loopbaan bij Booking.com, om daarna over te stappen naar DTZ Zadelhoff. Via CBRE landde hij in zijn huidige functie bij Savills.

Flip van Overhagen is managing partner bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, een sterke speler op de regionale markt voor commercieel onroerend in de regio Utrecht. Hij trad twee jaar tevoren al toe als mede-aandeelhouder en algemeen directeur, naast oprichtster en naamgeefster van de onderneming Ans de Wijn. Half december 2014 rondde hij zijn MRE-studie aan de ASRE af. Gestart vanuit het Korps Mariniers, haalde hij in 2009 zijn MBA met afstudeerrichting Bank, Finance and Insurance aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Sven Bertens is head of research bij de internationale vastgoedadviseur JLL. Daar is hij verantwoordelijk voor de invulling van het ‘Thought Leadership’-programma. Hij onderzoekt de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en distilleert trends. Met een substantieel researchbudget levert hij toegevoegde waarde voor zowel interne als externe doeleinden. Sinds de start van zijn carrière in de vastgoedsector werkt hij al bij JLL.

Dit webinar is mede-mogelijk gemaakt door Yardi Systems.

Reageer op dit artikel