nieuws

Nederlandse markt goed voor internationale winkelbeleggers

Geen categorie

Gerichte investeringen in Nederlands winkelvastgoed bieden stabiele rendementen en vermogensgroei voor beleggers die hun Europese portefeuille willen diversifiëren.

IVBN zal op 4 oktober een rapport van deze strekking over de Nederlandse winkelmarkt presenteren op de Expo Real in München. Het onderzoek is uitgevoerd door Ecorys in opdracht van IVBN en diens leden.

Het researchrapport Investment in retail property in the Netherlands, a European perspectieve is een initiatief van de IVBN-leden Altera Vastgoed, ASR Vastgoed Vermogensbeheer, CBRE Global Investors, Bouwfonds Investment Management, Bouwinvest, Dela Vastgoed, Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Wereldhave. Plaats van handeling is de International Investors Lounge (stand A2.232) op 4 oktober (15:00 uur) tijdens de Expo Real in München.

Reageer op dit artikel