nieuws

Wereldhave en Linda.foundation helpen arme gezinnen

Geen categorie

Wereldhave heeft in samenwerking met de Linda.foundation 65.000 euro ingezameld via onder meer tien pop-up stores in haar winkelcentra in het hele land.

Wereldhave en Linda.foundation helpen arme gezinnen

Met het geld geeft de vastgoedonderneming via de Linda.foundation 120 arme gezinnen in de directe omgeving van de winkelcentra een steuntje in de rug tijdens de feestdagen. Met dit initiatief wil Wereldhave – naast financiële steun geven – aandacht vragen voor armoede onder kinderen.

In de pop-up stores kon het winkelend publiek geld doneren door deelname aan diverse activiteiten, zoals een Rad van Fortuin en een inpakservice. De pop-up stores bevonden zich in Arnhem, Nieuwegein, Heerhugowaard, Hoofddorp, Leiderdorp, Capelle a/d IJssel, Roosendaal, Purmerend, Etten-Leur en Maassluis.

Reageer op dit artikel