nieuws

Vastgoed Belang richt nieuwe sectie op

Geen categorie

Vastgoed Belang organiseert op donderdagmiddag 26 november 2015 in het Ramada Apollohotel in Amsterdam een startbijeenkomst voor ‘ondernemende particuliere beleggers’.

Vastgoed Belang richt nieuwe sectie op

Doel is middelgrote, semiprofessionele vastgoedbeleggers in een aparte sectie te verenigingen ‘door een ontmoetingsplaats te creëren waar in een sfeer van vertrouwen tot nadere agendavorming en samenwerkingsvormen kan worden gekomen.’

Vastgoed Belang is al ongeveer 120 jaar actief als vereniging waar particuliere vastgoedbeleggers, van klein tot heel groot, samenkomen. Tussen deze uitersten bevindt zich een categorie beleggers die zich laat typeren als ‘ondernemende particuliere beleggers’. Dit zijn middelgrote, semiprofessionele beleggers die actief zoeken naar investeringskansen in de stedelijke vernieuwing, in- en verkoop, transformatie en nieuwe projecten. Ze zijn bovengemiddeld betrokken als vastgoedbelegger casu quo vastgoedondernemer/investeerder en zijn actief in alle segmenten van de vastgoedmarkt. Voor dit type belegger roept Vastgoed Belang een nieuwe sectie in het leven. 

Onder leiding van Jan Kamminga en de initiatiefnemers van de sectie in oprichting staat de kick-off in het teken van nieuwe beleggingskansen voor ondernemende particuliere beleggers in de verstedelijkingsopgave. De individuele investeringskansen kunnen worden vergroot door samen te werken. Grote gemeenten zijn zeer geïnteresseerd in contact met ondernemende particuliere beleggers. In een interactieve dialoog zullen de kansen in de verstedelijksopgave van particuliere beleggers met directe vertegenwoordigers van de G4 worden besproken. 

Vooraanmelding is vereist. Stuur een email naar info@vastgoedbelang.nl.

Reageer op dit artikel