nieuws

Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars naar Arnhem

Geen categorie

Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars is maandag 14 december verhuisd van Doetinchem naar Meander 861 op Industrieterrein IJsseloord 2 in Arnhem.

Verhuurder is accountantskantoor EY, waarvan Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars 500 m2 huurt. Reden van de verhuizing is de veranderende markt, waardoor een verschuiving van het werkgebied van de ontwikkelaar plaatsvindt. Aanvankelijk zou het bedrijf naar de regio Utrecht verhuizen, maar uiteindelijk is dat toch Arnhem geworden.

De verhuizing heeft betrekking op 21 mensen, van wie negen man eigen personeel. Het nieuwe kantoor biedt voldoende ruimte om de aankomende jaren te kunnen groeien. Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars  at in Doetinchem in een eigen pand, naast zusterbedrijf Ten Brinke Bouw. Zij kunnen de vrijgekomen werkplekken goed gebruiken, laat het bedrijf weten. Aannemer Ten Brinke Bouw is met ruim zeventig medewerkers nog steeds te vinden aan Havenstraat 15 in Doetinchem.

Reageer op dit artikel