nieuws

Ook Spaanse justitie aast op verdachten SNSPF

Geen categorie

De Spaanse justitie verdenkt twee oud-medewerkers van het voormalige SNS Property Finance van fraude.

Ook Spaanse justitie aast op verdachten SNSPF

Dat schrijft het Financieele Dagblad op basis van Spaanse rechtbankdocumenten. De zaak draait om de mislukte ontwikkeling van een Spaans winkelcentrum door vastgoedbedrijf PDU, een voormalige dochter van SNS Property Finance. Daarbij is volgens de Spaanse justitie fraude gepleegd. Hans A. en Pieter G., die bestuurders waren bij PDU, worden als verdachten genoemd.

Tegen de twee is al een rechtszaak aangespannen door het Nederlandse Openbaar Ministerie. Samen met zeven andere SNSPF-medewerkers worden ze verdacht van oplichting, omkoping en witwassen. De rechtszaak wordt eind maart inhoudelijk behandeld in de rechtbank van Utrecht.

 

Reageer op dit artikel