nieuws

Nieuwe assetmanager voor Triodos Vastgoedfonds

Geen categorie

Cairn Real Estate zal met ingang van 1 januari 2016 de rol van assetmanager voor Triodos Vastgoedfonds vervullen.

Nieuwe assetmanager voor Triodos Vastgoedfonds

Cairn Real Estate wordt verantwoordelijk voor de aan- en verkopen en het asset- en propertymanagement van de vastgoedobjecten in de portefeuille van Triodos Vastgoedfonds. Cairn neemt deze rol over van Bouwfonds Investment Mangement. CBRE, dat reeds als propertymanager optrad voor Triodos Vastgoedfonds, blijft in die rol actief.

Triodos Vastgoedfonds belegt sinds de oprichting in 2004 in innovatieve en duurzame kantoren in Nederland en investeert ook in duurzaam renoveren en beheren van bestaande panden en monumenten. Het fonds, met een omvang van ongeveer 70 miljoen euro, is het eerste en enige duurzame en CO2-neutrale beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa.

Reageer op dit artikel