nieuws

Nieuw model-taxatierapport commercieel vastgoed

Geen categorie

De brancheverenigingen NVM, VastgoedPRO en VBO Makelaar hebben gezamenlijk een Taxatierapport Commercieel vastgoed ontwikkeld, dat voldoet aan de European Valuation Standards.

Hiermee anticiperen de drie verenigingen op de sterk veranderende taxatieregels. Het nieuwe taxatierapport wordt vanaf 1 januari 2016 door de leden van de drie verenigingen in gebruik genomen. Er is naast de Nederlandse versie ook een Engelse versie ontwikkeld. Hierdoor is het taxatierapport bruikbaar voor internationale taxatieopdrachten. 

NVM Business, VastgoedPRO en VBO Makelaar hanteren nu de ‘good practices’ van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA). Deze worden onderschreven door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants (NBA).

Reageer op dit artikel