nieuws

Honderd Dynamis-taxateurs gecertificeerd

Geen categorie

Binnen Dynamis Taxaties Nederland (DTN) is de honderdste taxateur gecertificeerd.

Honderd Dynamis-taxateurs gecertificeerd

Momenteel staan alle taxateurs van DTN ingeschreven in het VastgoedCert register. Per 1 januari 2016 is het nieuwe Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) actief en worden alle honderd taxateurs van DTN in dit nieuwe register ingeschreven. Daarnaast hebben DTN en Dynamis onlangs ook twee nieuwe RICS-leden mogen verwelkomen. Het aantal makelaars/taxateurs binnen het Dynamis-samenwerkingsverband dat de RICS-titel mag voeren komt daarmee op 23.

Directeur van Dynamis Taxaties Nederland Baldwin Poolman MRE MRICS RRV RT is blij met de groei van het aantal taxateurs en RICS-leden. ‘Daarnaast zijn wij momenteel bezig met de laatste fase van een ISAE 3402 type I traject, waardoor wij onze kwaliteit kunnen waarborgen voor onze opdrachtgevers. Al deze ontwikkelingen dragen bij aan onze professionaliteit en sterke kennis van de regio en taxaties, waarmee wij ons kunnen onderscheiden naar onze (landelijke) opdrachtgevers.’

Reageer op dit artikel