nieuws

Ger Jaarsma nieuwe voorzitter NVM

Geen categorie

Ger Jaarsma is door de ledenraad van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) tot nieuwe voorzitter gekozen. Hij volgt Ger Hukker op.

Jaarsma is momenteel directievoorzitter van de Kredietbank Nederland. Hij volgt in april 2016 de huidige voorzitter Ger Hukker op, die na drie termijnen de voorzittershamer overdraagt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de NVM dat er een voorzitter aantreedt die niet uit de eigen gelederen voortkomt.

‘Wij zijn verheugd met de komst van Ger Jaarsma als voorzitter’, zegt NVM-directeur Annie van de Riet. ‘Onze huidige voorzitter heeft de vereniging acht jaar lang op bekwame wijze door de crisis geleid. Met de nieuwe voorzitter gaan we als NVM een nieuwe fase in, op een veranderde en steeds sneller veranderende markt. We zullen nog beter gaan inspelen op de wensen van consumenten en onze zakelijke en agrarische klanten, met tal van innovatieve diensten en met gebruikmaking van de modernste (ict-)middelen.’

Jaarsma (1968) is al ruim zes jaar directievoorzitter van de Kredietbank Nederland. Daarvoor werkte hij vijf jaar als voorzitter van de branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren NVVK. Jaarsma is daarnaast landelijk penningmeester van de VVD.

Reageer op dit artikel