nieuws

Flinke expansie leegstandbeheerder Gapph

Geen categorie

Leegstandsbeheerder Gapph neemt het Belgische Interim Vastgoedbeheer over. De derde leegstandsbeheerder van Europa wil ook kantoren openen in Den Haag en Amsterdam.

Flinke expansie leegstandbeheerder Gapph

Gapph is actief in Engeland onder de naam DEX Property Management. Eerder dit jaar nam het leegstandsbeheerder Interim places over. De leegstandsbeheerder gaat in 2016 de mogelijkheden onderzoeken om de activiteiten uit te breiden naar Duitsland. De Nederlandse kantoren van Gapph zijn gevestigd in Eindhoven, Utrecht, Breda en Veenendaal. Op korte termijn verwacht het bedrijf kantoren te openen in Den Haag en Amsterdam.

Interim Vastgoedbeheer is marktleider in Vlaanderen op het gebied van tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed. Ook in Wallonië ziet het bedrijf goede kansen verder te groeien. De Belgische leegstandsbeheerder, gevestigd in Antwerpen, gaat verder onder de huidige naam Interim Vastgoedbeheer.

Reageer op dit artikel