nieuws

Cfo Vesteda vertrekt

Geen categorie

Hélène Pragt, cfo van Vesteda, stapt op. Vesteda noemt als reden ‘een verschil van inzicht over de wijze van aansturing van de onderneming’.

Cfo Vesteda vertrekt

Vesteda is haar erkentelijk voor de behaalde resultaten en de grote bijdrage die zij aan Vesteda heeft geleverd, waaronder verbeterde financieringsstructuur, investor relations en organisatie- en IT-ontwikkeling, en wenst haar veel succes in de toekomst.

Vesteda richt zich op de residentiële vastgoedsector in Nederland met gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars..Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt 3,7 miljard euro. De verhuurportefeuille omvat ongeveer 23.000 woningen, hoofdzakelijk in de Randstad en Noord-Brabant. In 2014 boekte Vesteda met ruim 200 medewerkers een resultaat van 136 miljoen euro.

Reageer op dit artikel