nieuws

Buck Consultants opent kantoor in Atlanta

Geen categorie

Adviesbureau Buck Consultants International (BCI) opent per 1 januari 2016 een kantoor in Atlanta. Het kantoor wordt geleid door Allison Turner.

Turner (51) is vanaf 1 januari Vice President North America voor Buck Consultants International (BCI). Na haar opleidingen aan de Universiteit van Alabama en Erasmus Universiteit Rotterdam (MBA) werkte zij onder andere voor het Havenbedrijf Rotterdam en Nissan. De laatste vijftien jaar was Turner werkzaam voor het Netherlands Foreign Investment Agency, verantwoordelijk voor het aantrekken van bedrijven uit het Zuid-Oosten van de VS naar Nederland.

BCI is een onafhankelijk adviesbureau dat bedrijven assisteert bij locatiekeuzes voor fabrieken, distributiecentra, kantoren en R&D-vestigingen.

Reageer op dit artikel