nieuws

Bart van Breukelen nieuwe voorzitter Neprom

Geen categorie

Bart van Breukelen nieuwe voorzitter Neprom

Directievoorzitter Bart van Breukelen van ontwikkelaar Synchroon is met ingang van 1 januari 2016 de nieuwe voorzitter van de Neprom, de branchevereniging van projectontwikkelaars.

De ledenvergadering stemde op 2 december 2015 unaniem in met zijn voordracht door het bestuur. Van Breukelen is al lid van het Neprom-bestuur en hij volgt als voorzitter ceo Wienke Bodewes van de ontwikkelende belegger Amvest op, die de vereniging sinds 2009 leidt. Van Breukelen was de enige kandidaat voor het voorzitterschap.

De nieuwe voorzitter kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: ‘Gezamenlijk met onze leden werkt Neprom in ‘De Nieuwe Opgave’ aan een vernieuwende visie op het faciliteren van de groeiende woningvraag en de structurele aanpassingen in de winkelmarkt. Ik kijk ernaar uit om hieraan verder te werken, alsmede aan andere doelen van onze vereniging, zoals de kwaliteit van de stedelijke ontwikkeling en eerlijk zaken doen. Voor mij persoonlijk zijn dit altijd belangrijke drijfveren geweest in het vak van projectontwikkeling’, aldus Bart van Breukelen.

Bart van Breukelen is directievoorzitter van Synchroon in Zoetermeer, een ontwikkelaar van vooral woning- en winkelprojecten. Het bedrijf is een dochteronderneming van TBI-holdings uit Rotterdam.

Het bestuur van de Neprom bestaat verder uit Jan van Barneveld (De Alliantie Ontwikkeling), Job Dura (Dura Vermeer Groep), Patrick Joosen (BPD), Jaco Meuwissen (3W real estate) en Arno van der Voort (Provast). Het voorzitterschap van de Neprom is een parttime onbezoldigde functie.

Reageer op dit artikel