nieuws

Van Steenhoven commissaris Green Real Estate

Geen categorie

Cuno van Steenhoven en Ep Hannema zijn toegetreden tot de raad van commissarissen van Green Real Estate.

Van Steenhoven commissaris Green Real Estate

Van Steenhoven is in verschillende functies 32 jaar werkzaam geweest bij DTZ Zadelhoff en was tot 2014 voorzitter van het dagelijks bestuur. Thans is hij actief in een aantal toezichthoudende en adviserende posities in de vastgoedsector.

Hannema is corporate partner bij wereldwijd advocatenkantoor Norton Rose Fulbright. Hij was tot juni 2015 tien jaar lang managing partner van de Amsterdamse vestiging. Als corporate finance-advocaat adviseert Hannema met name financiële instellingen en ondernemingen die actief zijn in de food- en retailsector.

Na het vertrek van Piet Klaver en de toetreding van Van Steenhoven en Hannema bestaat de raad van commissarissen verder uit Ton Luyk en Wim Timmermans.

Green Real Estate uit Alphen aan den Rijn ontstond in oktober 2005 met de samenwerking van ondernemer Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold. Het vastgoedbedrijf is actief in diverse markten zoals retail en onderwijs en in maatschappelijk vastgoed zoals de zorgsector.

Reageer op dit artikel