nieuws

Tom de Witte cfro Geneba

Geen categorie

Tom de Witte is voorgedragen als chief financial and risk officer (cfro) van Geneba Properties. De Witte was twaalf jaar cfo bij Vastned.

Tom de Witte cfro Geneba

Dat heeft de raad van commissarissen van Geneba besloten. Op 24 november zal De Witte tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering definitief worden benoemd. De AFM heeft de voordracht van De Witte al goedgekeurd. Na diens benoeming zal Gerrit Littel deze functie niet meer vervullen. Littel blijft wel lid van de supervisory board.

Geneba is de doorstart van het ten onder gegane Homburg Invest. Geneba ging verder met de gezonde delen van Homburg en kapitaal van de Canadese The Catalyst Capital Group. Begin dit jaar bleek dat Catalyst al 83 procent van de aandelen bezat. Geneba wil Gabriel De Alba, managing director van Catalyst, benoemen tot voorzitter van de raad van commissarissen. Diens voorganger Jochen Scharpe blijft lid van de raad van commissarissen.

Reageer op dit artikel