nieuws

Taxateurs in nieuw bestuur TMI

Geen categorie

Het Taxatie Management Instituut (TMI) heeft per 1 december een nieuw bestuur aangesteld bestaande uit Ans de Wijn (voorzitter), René Klotz, Sjoerd Meijers, Baldwin Poolman, Cees Koomen en Cees Schekkerman.

TMI, opgericht in 2011, is naar eigen zeggen een belangrijk instrument gebleken om de basiskwaliteit van taxaties en taxateurs te verhogen. Taxeren is continu in ontwikkeling en vereist sturing op inhoud en kwaliteit van taxateurs en taxaties. Om die reden treedt een nieuw bestuur aan dat voornamelijk bestaat uit taxateurs. Dit bestuur zal zich verder richten op het verhogen van de kwaliteit van TMI-taxateurs en de controle van hun taxaties in het Taxatie Management Systeem (TMS).

Voorzitter Ans de Wijn is RT/RMT, makelaar en register-taxateur bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. René Klotz MRICS RT is bedrijfsmakelaar bij Klotz Bedrijfshuisvesting. Sjoerd Meijers MRICS RT/RMT is teamleider Zuid Nederland/senior taxateur bij het ING Real Estate Finance Valuation Department. Baldwin Poolman MRE MRICS RRV RT is directeur van Dynamis Taxaties Nederland. Cees Koomen MSc MRE is directeur agrarisch erfgoed bij BOEi en docent aan de Nyenrode Business Universiteit. Cees Schekkerman MSRE MRICS RT is partner bij NAI Netherlands.

Er werken nu ruim 450 commercieelvastgoedtaxateurs, gecertificeerd door TMI, met TMS. Samen hebben zij al 25.000 uniforme taxaties uitgevoerd. TMS is gevalideerd en het enige systeem waarbij taxateurs en taxaties op kwaliteit worden gecontroleerd.

Reageer op dit artikel