nieuws

Reasult breidt uit met drie medewerkers

Geen categorie

Herman Groenewold, Martijn Bax en Harm Booij zijn in dienst getreden bij Reasult.

Groenewold is begonnen als senior business consultant. Hij was hiervoor fondsmanager bij Hanzevast capital en heeft daar ruime ervaring opgedaan in het managen van een bestaande vastgoedportefeuille. Bij Reasult is hij verantwoordelijk voor de implementatie van assetmanagementsoftware.

Martijn Bax treedt bij Reasult in dienst in de rol van senior projectmanager assetmanagement. Hij heeft hiervoor diverse functies bekleed bij Giesbers en BAM. Binnen Reasult ligt zijn focus op implementatietrajecten op het vlak van assetmanagement.

Harm Booij is begonnen bij Reasult als senior consultant. Hij heeft een achtergrond als manager in de corporatiesector. Rode draad in zijn loopbaan is het ontwikkelen van vastgoedsturing bij woningcorporaties. Bij Reasult implementeert Booij onder meer taxatiemanagement en vertaalt hij de ontwikkelingen van het waarderingshandboek naar functionaliteit in de software.

Reageer op dit artikel