nieuws

Oud-directeur Laurentius treft schikking met OM

Geen categorie

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de fraudezaak rond woningcorporatie Laurentius een schikking getroffen met oud-directeur en hoofdverdachte Walter Vermeulen, schrijft BN/De Stem.

Oud-directeur Laurentius treft schikking met OM

Voor een onbekend bedrag heeft Vermeulen de ontnemingsvordering van enkele miljoenen afgekocht. De schikking wordt bevestigd door een woordvoerster van het Functioneel Parket dat belast is met fraudezaken als deze. Vermeulen zal zich nog steeds in de loop van 2016 moeten verantwoorden voor fraude en omkoping voor de rechter in Den Bosch.

Op 18 november 2015 werd tijdens een regiezitting in Den Bosch al duidelijk dat Vermeulen en medeverdachte Wim Snoeren van Wildhage uit ’s Gravenmoer volgens het OM 4,4 miljoen euro hebben verdiend aan frauduleuze vastgoedtransacties met een transactiewaarde van 10 miljoen euro.

Reageer op dit artikel