nieuws

Nettinga en Van Oss beginnen voor zichzelf

Geen categorie

Eelco Nettinga en Sander van Oss, twee oud-directeuren van Multi, zijn op 1 oktober 2015 ontwikkelbedrijf NEO Development gestart.

Nettinga en Van Oss beginnen voor zichzelf

NEO Development focust zich primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten waar winkelen, wonen, werken en verblijven centraal staan. NEO Development ontwikkelt zowel voor investeerders als voor eigen rekening en risico en houdt kantoor in Amsterdam.

Nettinga (56) werkte 28 jaar bij Multi. Hij was als technisch directeur eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van diverse projecten. Van Oss (33) was acht jaar in dienst van Multi. De laatste periode was hij directeur ontwikkeling van Multi Netherlands.

Reageer op dit artikel