nieuws

Michiel Boonen commissievoorzitter Research NRW

Geen categorie

Michiel Boonen (27) van Cushman & Wakefield is benoemd tot voorzitter van de Commissie Research & Educatie van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW).

Michiel Boonen commissievoorzitter Research NRW
Michiel Boonen

Hij volgt hiermee Boris van der Gijp van Syntrus Achmea Real Estate & Finance op die de afgelopen vier jaar voorzitter was. Boonen is bij internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield verantwoordelijk voor Research. Als voorzitter Research & Educatie van NRW neemt hij eveneens zitting in de NRW-Scriptieprijscommissie.

De Commissie Research & Educatie is gericht op het signaleren en communiceren van ontwikkelingen, vernieuwingen en trends en is verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van themabijeenkomsten van NRW.

Reageer op dit artikel