nieuws

Gouden Baksteen voor Syntrus Achmea

Geen categorie

Syntrus Achmea Real Estate & Finance wint voor de tweede maal de Gouden Baksteen van JLL.

Gouden Baksteen voor Syntrus Achmea

De Gouden Baksteen 2015 werd op 26 november uitgereikt tijdens de eerste editie van Realwise, het jaarlijkse evenement van JLL. Henk Jagersma, directievoorzitter bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, nam deze prijs in ontvangst. In 2008 won Syntrus Achmea Real Estate & Finance deze prijs ook al. De Gouden Baksteen is gekoppeld aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid van particuliere en institutionele (inter)nationale beleggers. In dit onderzoek onder 40 nationale en internationale vastgoedbeleggers verkozen de respondenten een collega die zich in hun ogen het afgelopen jaar heeft onderscheiden in onder meer strategie, gevoerd beleid of behaalde prestaties.

Reageer op dit artikel