nieuws

Gezocht: ambitieuze vastgoedtalenten

Geen categorie

Vastgoedmarkt en Yardi zoeken het vastgoedtalent van het jaar. De winnaar ontvangt een opleidingscheque van 5000 euro, ter beschikking gesteld door ASRE.

Gezocht: ambitieuze vastgoedtalenten

Ken je iemand die voor deze titel in aanmerking komt en onder de 37 jaar is? Nomineer hem of haar dan voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016. Vanaf nu is voordragen hier mogelijk. De inschrijving sluit op 4 februari 2016. In de week van 14 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 28 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2016 (verschijning op 17 maart). Vanaf 28 februari tot 8 juni 2016 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd.

Tijdens het Trendscongres van Vastgoedmarkt op 21 april 2016 wordt een debatronde gehouden tussen de vijf kandidaten onder leiding van de juryvoorzitter. Na afloop kunnen de toehoorders hun favoriet aanwijzen. De redactie geeft voor het congres al een cijfer voor de inzet van sociale media door de kandidaten. Op basis van deze aspecten worden door de jury drie finalisten voor de prijs genomineerd. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt tot 9 juni via Vastgoedmarkt.nl stemmen op hun favoriet voor de prijs.

Het slotdebat vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2016 in de Rai Amsterdam op donderdag 9 juni om 11.00 uur in de stand van Vastgoedmarkt. Daar stelt de jury vragen en geeft na afloop een cijfer. Op basis daarvan en de stemmen van de lezers wordt de uiteindelijke prijswinnaar gekozen en de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award uitgereikt.

De redactie van Vastgoedmarkt roept leidinggevenden van vastgoedondernemingen op hun talentvolle medewerkers onder de 37 jaar aan te dragen.

Lees hier meer over de volledige procedure van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016.  

Reageer op dit artikel