nieuws

Functie-uitbreiding Anneke de Vries bij AH

Geen categorie

Anneke de Vries, nu senior vice-president Real Estate & Construction binnen de Albert Heijn Operating Unit, gaat vanaf 30 november ook leiding geven aan franchise-accountmanagement.

Functie-uitbreiding Anneke de Vries bij AH

Sinds november 2011 geeft De Vries leiding aan Real Estate & Construction, eerst binnen Ahold Europe en sinds 2014 binnen de Albert Heijn Operating Unit. Ze was eerder algemeen directeur bij ING Real Estate Development Nederland. De Vries blijft in haar huidige rol actief om het winkelnetwerk verder te verbeteren, voor de bouw van de winkelformules en de vastgoedportefeuille. Daarbij wordt ze verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de relatie met de ondernemers.

Anneke de Vries gaat rapporteren aan Cees van Vliet, die binnen de directie van Albert Heijn verantwoordelijk is voor franchise. Ook zal ze nauw samenwerken met de general managers van Albert Heijn België, Albert Heijn To Go, Gall & Gall en Etos.

Reageer op dit artikel