nieuws

Dimence wint Winning Workplace Award JLL

Geen categorie

Dimence heeft de meest ‘productieve’ werkplek in Nederland. Dat maakte JLL dinsdagavond 10 november bekend tijdens de uitreiking van de Winning Workplace Award.

Deze tweejaarlijkse award is een onderscheiding voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan trends en ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt.

Dimence is uit de drie genomineerden – Dimence, Deloitte en Uber – door de jury gekozen tot winnaar van de Winning Workplace Award 2015. Dit jaar stond het thema productiviteit centraal. Hierbij besteedde de jury voornamelijk aandacht aan hoe huisvesting en de fysieke werkplek concreet bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie.

Paul van Rijn van JLL Workplace Strategy: ‘Het succes definieert de jury als een optimale interactie van de mensen met hun gebouwde omgeving waarbij de mens en het optimale proces van zorgverlening leidend is. Dat de mens zowel medewerkers als cliënten betreft maakt het helemaal een prestatie van formaat.’

Reageer op dit artikel