nieuws

CBRE breidt Global Workplace Solutions team uit

Geen categorie

Matthijs Hesselink is op 1 november begonnen in het Global Workplace Solutions team van CBRE als Associate Director Transaction Management.

Hij richt zich samen met zijn team op het procesmanagement van vastgoedtransacties voor corporate cliënten binnen en buiten Nederland.

In september rondde CBRE de acquisitie van het bedrijfsonderdeel Global Workplace Solutions (GWS) van Johnson Controls Inc.’s af. GWS heeft zijn activiteiten voortgezet binnen de eindgebruikerstak van CBRE en deze gecombineerde service line heeft de naam Global Workplace Solutions overgenomen.

De loopbaan van Hesselink begon tien jaar geleden bij Deloitte Real Estate Advisory, waar zijn focus als manager de laatste jaren lag op het verstrekken van strategisch advies, het analyseren en optimaliseren van vastgoedportefeuilles en de verkoop van zowel vastgoed met herontwikkelingspotentie als vastgoedportefeuilles.

Het team dat verantwoordelijk is voor strategisch advies en integrale oplossingen voor corporate vastgoedbeleid en -huisvesting bestaat hiermee uit zestien personen.

Reageer op dit artikel