nieuws

Auto’s blijven Möllenkamp achtervolgen

Geen categorie

Afgelopen week werd Hubert Möllenkamp, ex-topman van Rochdale, opnieuw onder ede verhoord over zijn dure autosmaak, nu door zijn curator.

Auto’s blijven Möllenkamp achtervolgen

De ex-topman van Rochdale lijkt maar niet af te kunnen komen van het predicaat ’Maserati-man’, schrijft De Telegraaf. Amper bekomen van het strafproces dat justitie afgelopen weken tegen hem voerde wegens corruptie, waarbij een straf van drie jaar cel werd geëist, moest de voormalige bestuurder van woningcorporatie Rochdale zich vorige week vrijdag ook nog bij de rechtbank in Lelystad melden. Daar wachtte hem een ’faillissementsverhoor’ achter gesloten deuren.

Een dergelijk verhoor bij de rechter-commissaris en de curator wordt toegepast in faillissementen waarbij degene die failliet is weigert informatie te geven, meldt de krant.

Reageer op dit artikel