nieuws

Arjan van der Neut regiomanager Janssen de Jong

Geen categorie

Arjan van der Neut (32) is onlangs benoemd tot regiomanager West-Nederland bij Janssen de Jong Projectontwikkeling. Zijn focus zal liggen op acquisitie van met name woningbouwprojecten in de Randstad.

Arjan van der Neut regiomanager Janssen de Jong

Van der Neut is sinds 2008 in dienst als ontwikkelingsmanager bij Janssen de Jong. De afgelopen zeven jaar heeft hij zich voornamelijk beziggehouden met de verwerving en ontwikkeling van diverse projecten in de Randstad.

Janssen de Jong Projectontwikkeling verwacht in 2015 ongeveer 500 woningen en 3.000 m2 commercieel vastgoed te verkopen en behoort tot de grootste twintig woningbouwontwikkelaars van Nederland. Janssen de Jong Projectontwikkeling is een dochteronderneming van de Janssen de Jong Groep. De groep ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland. 

Reageer op dit artikel